Kivi – IDE Business Fair
ID

Kivi

is een beroepsvereniging voor ingenieurs

Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) is een Nederlandse beroepsvereniging voor ingenieurs. De vereniging is onderverdeeld in verschillende afdelingen, waar de afdeling Industrieel Ontwerpen er één van is. KIVI Industrieel Ontwerpen organiseert elke maand een KIVI College om jezelf de mogelijkheid te geven om op de hoogte te blijven van wat er speelt in IO land. Voor de verdieping in onderwerpen organiseren we een aantal keer per jaar een externe KIVI Special, waar we meestal op bezoek gaan bij een bedrijf. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel, om na te praten over de lezing en om te netwerken onder het genot van een drankje.
Naast de bijeenkomsten die wij organiseren hebben we binnen KIVI veel ervaring met allerlei takken van support: KIVI Extra. Zo kan je gebruikmaken van loopbaanbegeleiding, juridisch advies en salarisadvies, kortingen op verzekeringen en studiesubsidie.
Om makkelijker in contact te komen met andere industrieel ontwerpers hebben we een KIVI Database. Hiermee krijg je online toegang tot het volledige ledenbestand, welke hier op de site te vinden is. Daarnaast is het mogelijk om je via de website in te schrijven voor deelname aan trainingen, workshops, lezingen, excursies, congressen en bedrijfsbezoeken.

Heb je interesse om lid te worden, of wil je een lezing bij te wonen? Kom dan langs bij onze stand!